Geboorteschoentjes

Bent u op zoek naar een uniek (kraam)cadeau of wilt u zelf een blijvende herinnering op een speciale manier bewaren, dan kan ik van een geboortekaartje een schoentje maken wat ik verpak in een transparant ei. Er komt een mooi bijpassend lint aan zodat het ei opgehangen kan worden.

De schoentjes maak ik met de hand van het originele geboortekaartje. Bij voorkeur heb ik twee geboortekaartjes nodig om zoveel mogelijk belangrijke teksten op het schoentje te kunnen plaatsen.

De garen waarmee ik het schoentje maak wordt aangepast aan het kaartje. Natuurlijk kunt u wensen doorgeven betreffende kleur lint, kleur garen en vorm van het transparante figuur. Standaard zitten de schoentjes in een ei (12 cm), mocht u andere wensen hebben, kunt u dit laten weten in het bestelformulier dan zal ik kijken of dit mogelijk is.

balWanneer u meerdere schoentjes wilt, bijvoorbeeld voor een tweeling, dan kunnen deze schoentjes bij elkaar verpakt worden in een grote transparante bol (14 cm).

Als u het geboorteschoentje cadeau wilt geven, kan ik er een leuke cadeautasje omheen doen.

Op de website staan foto's van enkele geboorteschoentjes die ik tot nog toe heb gemaakt. Wanneer u vragen en/ of opmerkingen heeft, kunt u deze via het contactformulier mededelen.

Wanneer u een geboorteschoentje wilt bestellen kan dit via het bestelformulier.